Een kleine indruk van ons assortiment

Wat kunnen wij voor u betekenen? Met dit bericht geven wij u een kleine indruk van ons assortiment. Er worden een aantal producten uitgelicht, maar dit is niet ons hele assortiment. Wij willen u duidelijk maken, dat wij u in van alles kunnen voorzien bij het veilig werken op hoogte.

Steigers 

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze steigers die geleverd kunnen worden op een steigerkar. Ideaal voor een project waar u grote afstanden moet lopen. Wij hebben aluminium rolsteigers, kamersteigers, raamsteigers en dakkapelframes in ons assortiment. Ook beschikken wij uiteraard over meerdere steiger componenten, zodat u overal veilig kan werken.

Montage liften

Wij beschikken over meerdere soorten montageliften. Variërend in hefhoogte tot wel 7,50 meter met een hefcapaciteit tot 500kg. Tevens hebben wij liften in hele compacte en lichte uitvoeringen van slechts 37 kg . In het geval dat u frequent iets op hoogte moet draaien is de elektrische lift weer een ideale uitkomst.

Hoogwerkers

Verder beschikken wij ook over een ruim assortiment aan hoogwerkers. Van de Holland Lift (HL105) schaarhoogwerker met een enorme werkbak van 1,50/4,60 meter tot de zeer lichte en compacte masthoogwerker Nano SP en de indrukwekkend hoge AWP 10. Bekijk hier ons complete aanbod met hoogwerkers.

Knik arm hoogwerkers

Tot slot ook aandacht voor de Runabout GR26J. Dit is een zeer compacte knik arm hoogwerker, zeer geschikt om tussen bijvoorbeeld een stelling door te manoeuvreren waar er een gebrek aan ruimte is. Dankzij de bak die naast de machine hangt en de mogelijkheid de machine rond te draaien is deze uitermate geschikt voor werken boven obstakels.

VHS is de verhuurder die met u meedenkt en net dat stapje harder loopt.

Heeft u een complexe situatie, waar u veilig op hoogte wilt werken? Een vraag over één van onze producten uit het verhuur assortiment? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Dit kan per telefoon door te bellen naar 0348-408311 of stuur een mail naar info@v-h-s.nl.

Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Not readable? Change text. captcha txt