Hoe bouw je aluminium rolsteigers veilig op? VHS legt het uit!

Veilig werken staat bij VHS centraal. Door onze vakkundige kennis en ervaring weten wij alles over de veiligheid voor het werken op hoogwerkers en steigers. Natuurlijk delen wij onze kennis graag, om ervoor te zorgen dat iedereen veilig te werk gaat. Zo zijn wij onlangs uitgenodigd door Koen Kok, kwaliteitsmanager van Warmtebouw , om een leerzame toolbox te verzorgen voor hun afdeling service!

Kennis delen over veilig werken

Warmtebouw is een installatiebedrijf, gevestigd in Utrecht, dat een van de meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van hoogwaardige en duurzame gebouw gebonden technische installaties is. De toolbox stond in het teken van het veilig werken met – en opbouwen van rolsteigers. Een uiterst leerzame toolbox waarbij de monteurs van Warmtebouw nog meer vertrouwd zijn geraakt met ons steigermateriaal.

Veilig de rolsteiger op

Een toolboxmeeting heeft o.a. als doel om aandacht te geven aan de veiligheid van uw medewerkers. Rolsteigers zijn in veel situaties de veiligste manier om hooggelegen plaatsen te bereiken. Maar het werken met rolsteigers brengt ook risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld wanneer instructies niet goed worden nageleefd, deze situaties willen wij graag voorkomen.

Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Not readable? Change text. captcha txt