Hoogwerkers voor bouw laboratorium COVID-19 vaccin

Voor de bouw van een laboratorium in Leiden, waar het COVID-19 vaccin ontwikkeld en geproduceerd gaat worden, leveren wij 10 Genie 2032 hoogwerkers. De Genie GS2032 is de ideale schaarhoogwerker voor op een bouwproject. Met non-marking banden, elektrische besturing en compacte samenstelling is deze hoogwerker erg geschikt voor veel diverse werkzaamheden op hoogte.

Vanuit onze opdrachtgever is er een vereiste om bij storing, binnen 4 uur, de machine te repareren of om te ruilen. Op locatie wordt in ploegendiensten gewerkt. Dit betekend dat bovenstaande eis geldt van 06:00 tot 23:00. Er is gekozen om een reserve machine neer te zetten, zodat onze klant bij storing altijd terug kan vallen op de reserve hoogwerker. Door goede en snelle communicatie wordt een machine met een eventuele storing gerepareerd of omgeruild.

Feit dat er in ploegendiensten gewerkt gaat worden, geeft wel aan hoe urgent het project is en daarom hebben wij de hoogwerkers voor het afsturen nogmaals uitvoerig gecontroleerd. Met de service en kwaliteit waar VHS voor staat, willen wij ook op dit project het verschil maken.

Op dit project zijn ook 4 stuks montageliften met een hefhoogte van 7500mm geleverd voor ons zuster bedrijf Vink Systemen. Vink gebruikt de montage liften om hun ventilatie systemen op hoogte te kunnen monteren, uiteraard doen zij dit met behulp van de hoogwerkers van VHS.

Wij hopen dat de bouw goed en voorspoedig verloopt met onze machines. Zodat er snel gestart kan worden met de productie van het COVID-19 vaccin.