Knikarmhoogwerker Genie Runabout GR26J

Heeft u een klus of project waarbij u weinig werkruimte heeft? En waarbij u ook nog eens boven een obstakel moet werken? Dan wordt het hoog tijd dat u kennis maakt met de Genie Runabout GR26J! Deze lichtgewicht en compacte hoogwerker is ideaal voor gebruik in kleine ruimtes, zoals bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden in bedrijfsruimtes en inventarisaties van het magazijn. De Genie GR 26J is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Genie Runabout GR26J zelfrijdende knikarmhoogwerker

Door de geringe doorrijhoogte van 1,99 meter komt u met de Genie Runabout GR26J gemakkelijk via de deur een pand binnen. Ook zijn maar weinig doorgangen te smal, aangezien de Genie GR26J maar 0,99 meter breed is. Het zal dus niet zo snel voorkomen dat de hoogwerker niet op de werkplek kan komen.

  
© beelden via genielift.co.uk

Vloerhoogte en werkhoogte

Ondanks de beperkte afmetingen van de Genie Runabout GR26J kan de werkbak een vloerhoogte van maar liefst 7,90 meter halen. Dit houdt in dat de werkhoogte bijna 10 meter is (9,70 meter). De jip zorgt ervoor dat de werkbak een zijwaartse vlucht heeft van ca. 2,50 meter.

Verhuur type knikarmhoogwerkers

Bekijk ons volledige aanbod knikarmhoogwerkers. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Not readable? Change text. captcha txt