Ons brede assortiment biedt altijd mogelijkheden

De laatste jaren hebben wij flink geïnvesteerd in het verhuur assortiment. In alles kunnen wij u voorzien om veilig op hoogte te werken. Heeft u vragen over een bepaalde producten of uw project, wij denken graag met u mee.

Steigers

”Wat dacht u bijvoorbeeld van onze steigers, die geleverd kunnen worden op een steigerkar, ideaal om uw steigers op een project te vervoeren. Ook beschikken wij over diversen speciale steiger componenten zodat u overal veilig kan werken op hoogte”. 

Montage liften

”VHS beschikt over meerdere soorten montageliften. Variërend in hefhoogte tot wel 7,50 meter. Met een hefcapaciteit tot 500 kg. Tevens hebben wij liften in hele compacte en lichte uitvoeringen. In het geval dat u heel frequent iets op hoogte moet draaien is de elektrische lift weer een ideale uitkomst”. 

Hoogwerkers

”Wij beschikken over een ruim assortiment aan hoogwerkers. Schaar hoogwerkers van heel compact en ligt naar grote werkbakken op grote hoogtes. Of juist de zeer lichte en compacte 1 mans masthoogwerkers, van het lichtgewicht Nano Sp tot de indrukwekkend hoge AMWP.

VHS is de verhuurder die met u meedenkt en ‘’service en kwaliteit’’ garandeert.

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact opnemen met ons op, 0348-408311 of kijk op onze site  https://v-h-s.nl/  voor alle producten.