home > Over ons

Over ons

VHS Ventilatie en Hoogwerksystemen uit Woerden is uw partner voor de verhuur van hoogwerkers, steigers, klimmaterialen en liften. Ook installeren we al vele jaren ventilatiesystemen voor onze klanten. VHS is hét bedrijf voor complexe opdrachten waarvoor ervaring nodig is en waar kwaliteit voorop staat.

Gerenommeerd familiebedrijf met veel ervaring

Al ruim 20 jaar voorzien wij onze klanten van advies op maat in combinatie met de juiste producten voor zeer uiteenlopende en complexe projecten. Wij hebben vakmensen in dienst die u bij ieder project volledig ondersteunen en graag met u meedenken om tot de beste oplossing te komen. Niet voor niets gingen klanten uit diverse branches u al voor. Wij kunnen aan praktisch iedere klantvraag voldoen doordat wij een zeer ruim aanbod bieden.

jr2sr
IMG_5922

Ruime ervaring in verhuur

Inmiddels heeft VHS al langer dan 20 jaar de nodige kennis in huis voor de verhuur van hoogwerksystemen. Ons ervaren verhuurteam kan u in al het advies voorzien en denkt graag met u mee. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste hoogwerker voor uw project huurt. Wij bezorgen uw gehuurde product met onze eigen chauffeurs die bij eventuele problemen altijd bereid zijn om mee te denken!

Missie

Wij bieden oplossingen. En daarmee ontzorgen wij iedere klant op willekeurige hoogte en hebben we onze service en kwalitieit  hoog in het vaandel.

Visie

In een wereld waar geen gebouw hetzelfde is of opdracht identiek wil VHS een toonaangevende leverancier zijn op het gebied van ventilatie en hoogwerksystemen en willen we uitgroeien tot de meest gewaardeerde onderneming in zijn bedrijfstak. 

Veiligheid staat voorop

Om veiligheid te garanderen voor het werken op hoogte met onze hoogwerkers, montageliften en steigermaterialen zorgen wij voor:

Ons team

Aad van der Voort
Directeur

Aad van der Voort jr. Directeur

John van der Voort
Projectleider

Marc Meijer
Projectleider

VHS Woerden Rene Remmelzwaai

René Remmelzwaal
Manager Verhuur

Vacature leerling monteur mobiele werktuigen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling monteur mobiele werktuigen. Het betreft een fulltime functie waar je de mogelijkheid krijgt om een opleiding te volgen onder werktijd. Het is van belang dat een aankomende onderhoudsmonteur bij ons in de praktijk meeloopt aangezien er veel verschillende soorten hoogwerkers zijn en deze hebben allemaal hun eigen onderhoud en reparaties nodig.

Jouw werkzaamheden:

  • Het onderhouden, repareren en reviseren van verschillende machines (hoogwerkers, montageliften etc.) in onze werkplaats.
  • Storingen oplossen op locatie van bouwerijen tot fabrieken etc.

Wij bieden jou:

  • Een gezellige werksfeer waar je degelijk beloond wordt naar je inzet.
  • Een contract met een goed salaris en vrije dagen.
  • De mogelijkheid om door te groeien en de diploma’s/certificaten te halen die van belang zijn (of worden) voor jouw toekomst.

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan via dit contactformulier. Stuur jouw motivatie in het opmerkingenvlak en vergeet niet je cv te uploaden. Wij reageren zo spoedig mogelijk op jouw sollicitatie.

Erkend leerbedrijf Hoogwerkers Stijgers
Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de richtlijnen van VHS op het gebied van privacy.