Pipe Cradle

Vanaf heden beschikbaar bij VHS, de Pipe Cradle.

De hoogwerkers van VHS hebben vanaf heden de optie om over de Pipe Cradle te beschikken. Dit is een extra V-vormige beugel bevestigd aan de hoogwerker, waarop leidingen kunnen worden geplaatst. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat je op een veilige manier verschillende lengtes leiding mee omhoog kan nemen op je hoogwerker.

De basis van de Pipe Cradle steunt op de vloer van de hoogwerker waardoor het hekwerk niet wordt belast. Door de V-vorm die aan beide zijden in de beugel zit kan het leidingwerk veilig op de hoogwerker geplaatst worden. Dankzij deze V-vorming bestaat er geen kans meer dat het leidingwerk van de hoogwerker afrolt. Door de band die erop bevestigd zit kunnen de lengtes nog eens extra goed bevestigd worden waardoor deze star liggen op de hoogwerker.

Dankzij de Pipe Cradle behoud je op de hoogwerker een vrije werkvloer, wat resulteert in gemakkelijker veilig werken op hoogte. Vooral met wat langere lengtes zorgt het voor extra uitkomsten. Hiernaast kan de V-vormige beugel een gewicht van 45 KG aan. En is deze zeer eenvoudig te monteren op demonteren op de hoogwerker.

Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.