Samen werken wij veilig op hoogte

Met behulp van deze pagina willen wij u graag een kleine indruk geven van ons assortiment. Gaat u op hoogte werken? Dan kunnen wij met ons brede assortiment u helpen om dit zo veilig mogelijk te doen.

Steigers: Wat dacht u bijvoorbeeld van onze steigers. Onze steigers worden geleverd op een steigerkar, ideaal als u een stuk moet lopen. Ook beschikken wij over meerdere steiger componenten, zodat u overal veilig kan werken.

Montageliften: Wij beschikken over meerdere soorten montageliften. Variërend in hefhoogte tot wel 7,5 meter en een hefcapaciteit tot 500kg. Tevens hebben wij liften in hele compacte en lichte uitvoeringen. In het geval dat u frequent iets op hoogte moet draaien is de elektrische lift de perfecte uitkomst.

Hoogwerkers: Ook hebben wij een ruim assortiment aan hoogwerkers. Van de Holland Lift werkbak tot de zeer lichte en compacte masthoogwerker Nano SP en indrukwekkend hoge AMWP.

Knik-arm hoogwerkers: Verder ook aandacht voor de Runabout GR26J. Dit is een zeer compacte knik-arm hoogwerker die ideaal is om tussen bijvoorbeeld stellingen te manoeuvreren, bij ruimte gebrek. Dankzij de bak die naast de machine hangt en de mogelijkheid om de machine rond te draaien, is deze uitermate geschikt voor het werken boven obstakels.

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd telefonisch contact opnemen: 0348-408311.