VHS bestaat 20 jaar

VHS bestaat sinds 1 April 20 jaar!

20 jaar geleden heeft Aad van der Voort het idee gehad om een verhuurbedrijf van steigers en hoogwerkers op te gaan richten. Het opzetten van dit bedrijf zou geen gemakkelijke opgave worden. Aad werkte voorheen altijd zeer nauw samen met Vink Systemen. Mede om deze reden is besloten om het bedrijf in samenwerking op te starten, 1 april 2000 werd VHS opgericht. De onderneming heeft zich toen gevestigd in Woerden. Naast het verhuur van hoogwerksystemen ging VHS tevens een handelsactiviteit van ronde luchtkanalen opzetten. Dit is hoe de naam Ventilatie en Hoogwerksystemen (VHS) tot stand is gekomen.

Naast de dagelijkse leiding over VHS, was Aad ook nog betrokken bij zijn eigen montagebedrijf AVLM. Aangezien dit slecht te combineren was, koos Aad ervoor om deze bedrijven samen te voegen. Dit zorgde ervoor dat VHS, naast het verhuur van de hoogwerksystemen en de handelsactiviteit van luchtkanalen, ook de luchtkanalen monteerde. Snel bleek dat de handel van ronde luchtkanalen te veel impact had op de overige activiteiten. Daarom besloot VHS om te stoppen met de handel van luchtkanalen. Waardoor ze zich beter konden richten op de overige activiteiten van het bedrijf.

VHS heeft door de jaren best wat tegenslagen gekend. Bijvoorbeeld de brand in 2013, waarbij een groot deel van het verhuurmateriaal en bedrijfspand verloren gingen. Dankzij de inzet van de werknemers en het begrip van onze klanten zijn deze tegenslagen doorstaan.

Sinds enkele jaren is ook de volgende generatie van der Voort in het bedrijf gestapt. Te zijner tijd zal het stokje worden overgegeven aan de jongere generatie en zullen zij de leiding overnemen.

Service en Kwaliteit hebben altijd hoog in het vaandel gestaan bij VHS en dat is dan ook de sleutel tot het succes van het bedrijf. Met dank aan al onze klanten zijn wij de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een zeer professioneel bedrijf. Met veel kennis in huis om veilig op hoogte te kunnen werken.

VHS, al 20 jaar, Service en Kwaliteit op hoog niveau.