Wederom bezig op een bijzonder project

In opdracht van Stone Cold B.V. mogen wij de ventilatie aanleggen bij de renovatie van het Fort in Hoofddorp. Het Fort is één van de laatste forten van de Stelling van Amsterdam, die nog geen nieuwe bestemming had gekregen. Inmiddels is het plan definitief en wordt her forteiland getransformeerd naar een stadspark met horeca, culturele activiteiten en werkplekken. De renovatie werkzaamheden zijn inmiddels van start gegaan en daar mogen wij onze bijdrage aan leveren. De kanalen op foto worden betimmerd en bekleed met dakleer. Daarna wordt het Fort opnieuw bedekt met aarde en gras, waardoor het weer op een echt fort lijkt.

Mooie foto kanaalwerkKanaalwerk het Fort in HoofddorpFoto het Fort in Hoofddorp

Contact

Laat uw vraag of bericht achter

Not readable? Change text. captcha txt