Wij hebben een leuke en leerzame plek voor een leerling ‘’Monteur mobiele werktuigen’’

Wij hebben een leuke en leerzame plek voor een leerling ‘’Monteur mobiele werktuigen’’

Sinds enkele maanden zijn wij officieel een erkend leerbedrijf en wij staan te trappelen om nieuwe mensen op te leiden. Om deze reden zijn wij op zoek naar een leerling mobiele voertuigen. Ben jij op zoek naar een leuke en vooral leerzame BBL plek? Neem dan even de tijd om onderstaande vacature op je gemak door te lezen.

Werken en leren

Het is van belang dat een aankomende onderhoudsmonteur bij ons in de praktijk meeloopt, aangezien er veel verschillende soorten hoogwerkers zijn. Elke hoogwerker heeft een eigen gebruiksaanwijzing wat betreft onderhoud en reparaties. Een werkdag bestaat uit het onderhouden (nakijken en indien nodig repareren) van verschillende machines in onze werkplaats. Hiervoor zijn ook bepaalde diploma’s nodig om bijvoorbeeld te mogen keuren. Hierbij helpen we graag en deze worden dan ook aangeboden door ons.

Aangezien de machines intensief worden ingezet, hebben we regelmatig te maken met storingen. Dit betekend dat we regelmatig naar projecten gaan om deze storingen te verhelpen op locatie. Verder reviseren wij preventief een complete machine om te zorgen dat deze goed blijft functioneren.

Ben jij na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Aad van der Voort (sr) via telefoonnummer +31655183912 of per mail av@v-h-s.nl.

Solliciteren

Heb je interesse? Mail je motivatiebrief en CV naar Aad van der Voort (Directeur), e‑mailadres: av@v-h-s.nl.